Samenwerking

Back at Work werkt samen met:

Centrum voor Bewegen

Centrum voor Bedrijfsgezondheid is een centrum waar door verschillende specialisten wordt ingespeeld op gezonde en vitale werknemers/personeel aan de hand van de meest recente ontwikkelingen in de branche. De zorg in Nederland is onderhevig aan enorme ontwikkelingen. Gekoppeld aan deze ontwikkelingen wil het Centrum voor Bedrijfsgezondheid de beste zorg bieden die mogelijk is. Daarbij werkt het Centrum voor Bedrijfsgezondheid samen met vooral regionale partijen.

Daardoor zijn er korte lijnen, kunnen mensen zeer snel terecht en wordt absoluut maatwerk verricht.

Het belangrijkste uitgangspunt van het Centrum voor Bedrijfsgezondheid is gezondheid. Het Centrum voor Bedrijfsgezondheid wil vanuit hun passie mensen helpen bij het opbouwen en/of behouden van gezondheid en vitaliteit. Daarvan profiteert de werknemer, zijn omgeving en uiteraard ook de werkgever. Meer productiviteit, minder uitval en minder kosten zijn het resultaat.

Door het uitgebreide netwerk van gespecialiseerde zorg- en dienstverleners in en rond Veenendaal levert het Centrum voor Bedrijfsgezondheid maatwerk bij de beperking van verzuim en verbetering van de gezondheid en vitaliteit van de medewerkers. Dit doet het Centrum voor Bedrijfsgezondheid op een persoonlijke en eerlijke manier.

Meer weten? Klik hier


Veldon

VelDon is in 2002 gestart met de Flexchair┬«, een dynamisch actief zithulpmiddel. Doel: een permanente oplossing voor aan de werkplek gerelateerde rugproblematiek. De hieruit doorontwikkelde RBT (Romp Balans Trainer) is een professioneel test & trainingsconcept op basis van de Flexchair, voorzien van een stabiele voet en voorzien van de nodige hard- en software. De RBT is vanaf 2005 inmiddels uitgegroeid naar een niet meer weg te denken test & trainingsconcept aangaande romp- en lichaamsco├Ârdinatie en stabiliteit.

Meer weten? Klik hier